اشکان ارشادی
پول برای یک هاست بگذار کنار با تمدیدش و بعد
من قصد تدریس ندارم، و می خواهم حکایت و رمان و طنز و. به فارسی بنویسم ولی اگر بچههای انسانی بدون توجه رها شدهاند ، حاضرم به اندازهی دانش خودم کمک کنم.
چندین مورد به ذهنم میرسد که با شما در میان می گذارم :
۱. عربی ضریب چهار دارد ، من می خوانم و ساده توضیح میدهم و باشد که اصلا اگر شد ، جزوهای بنویسم که با خواندنش بیاموزید.
۲. اگر پستی را خواندید : حداکثر با سلام یا آقا اشکان ، آقای ارشادی ، خودتان در بخش نظرات مطلب و مثال اضافه کنید تا غنی گردد.
در تماس با من سوالات دیگر بپرسید.
مثلا :
سلام آقا اشکان ، آقای ارشادی ، باید بگم که باب افعل ، همانطور که خودتان گفتید حالت امر دارید ولی این موارد نیز لحاظ شود بهترست و اینها نیز مثال
کامل بنویسید تا شاید کسی از نظر شما درک کرد.
۳. سعی میکنم در نوشتن ، فقط خود سرفصلهای کتاب نباشد چون اندکی از کل هست و این یعنی درنیافتن.
مثلا صرف و نحو کاربردی بیاموزید ، خیلی بهتر درک می کنید تا جزئی که در کتاب آمده.
اطلاعات شما نیز افزون می شود.
نکته : متاسفانه کتابهای انسانی را ندارم و بهترست در صندوق بیان یا پیکو آپلود کنید و لیست دروستان را کامل بدهید.
فارسی را به شیرینی تمام درس می دهم
۴. اوزان عروضی از سوالات کنکورست ولی ساده یاد می دهم بشرطهایی که خودتان نیز یاری و همت و کمک کنید.
۵. دین و زندگی را با مقداری اضافه برای جذابیت بیشتر ولی ساده می نویسم.
۶. زمان ما بینش اسلامی نام داشت و بسیار متنی صَعب و دشوار داشت.
۷. ریاضی را نیز تمرین میکنم ، فقط کتاب را بفرستید.
۸. چنانچه کمک آموزشی آپلود کنید بهترست ، چون من نیز مدتها دور افتادهام هرچند که هنوز خیلی چیزها در یادم هست.
۹. درس تاریخ را نیز شیوا و مجذوب می نویسم با حواشی اضافه برای لذت و افزونی اطلاعات عمومی.
نظراتی مثل : هخامنشیان شما قبولش داری؟ اصلا نپرسید.
من ایران پهناور تاریخی را دوست دارم، و شکی نیست و ترکان نیز در آن هستند.
قبلا ترکی ، کُردی و گاه بصورت کوتاه عربی یا فارسی لهجه ای می نوشتم ولی اینک نه، مگر موردی پیش آید که لازم باشد.
۱۰. حتما مطالب را با نظر خود ، غنا ببخشید.
۱۱. بگذارید نام ثابتی برای وب پیدا کنم، بعد لینک
۱۲. از وبسایتهایی که مطالب گذشته منرا کپی برداشته اند ، خواهش میکنم حذف کنند.
۱۳. آرام آرام تکمیل می شود و مابقی در جزوه شرح بسیط می شود.
۱۴. نتم شبانه هست.
۱۵. انشاءالله اگر بشود سایت می زنم. ابتدا با هاست رایگان و سپس تهیه هاست میکنم و ووکامرس را نصب میکنم.
۱۶. یکی از بچهها ، موضوعی برای تهیه و صفحه آرایی و انتشار ، از مطالبم عنوان کرده ، ببینیم چه می شود.
انشاءالله هرچه خیرست پیش آید.
۱۷. با اسپمرها مبارزه کنید ، همانهایی که امنیت وب را هدف قرار می گیرند.
۱۸. جدا از پادگستهایی که در نظر دارم، برای درس نیز در صورت وم تهیه میکنم و بفکر کانال و غیره نیز هستم.
۱۹. حداقل نامم را فراموش نکنید و کپی برای گذاشتن روی سایت نکنید ، الان وبسایتهای زیادی هستند که مطالب گذشته مرا هنوز نگه داشته و من می خواهم آن مطالب نباشد.
۲۰. تست بفرستید. بهمراه جواب ، تا بشود تستی از نو تهیه کرد.
و.
به مرور تکمیل می شود.
لیست کتب گروه های خود را بنویسید.
,، ,نیز ,میکنم ,ولی ,مطالب , ,می شود ,شود , مثلا ,که خودتان
درباره این سایت