اشکان ارشادی 

پول برای یک هاست بگذار کنار با تمدیدش و بعد 

من قصد تدریس ندارم، و می خواهم حکایت و رمان و طنز و. به فارسی بنویسم ولی اگر بچه‌های انسانی بدون توجه رها شده‌اند ، حاضرم به اندازه‌ی دانش خودم کمک کنم.

چندین مورد به ذهنم میرسد که با شما در میان می گذارم : 

۱. عربی ضریب چهار دارد ، من می خوانم و ساده توضیح میدهم و باشد که اصلا اگر شد ، جزوه‌ای بنویسم که با خواندنش بیاموزید.

۲. اگر پستی را خواندید : حداکثر با سلام یا آقا اشکان ، آقای ارشادی ، خودتان در بخش نظرات مطلب و مثال اضافه کنید تا غنی گردد. 

در تماس با من سوالات دیگر بپرسید. 

مثلا : 

سلام آقا اشکان ، آقای ارشادی ، باید بگم که باب افعل ، همانطور که خودتان گفتید حالت امر دارید ولی این موارد نیز لحاظ شود بهترست و اینها نیز مثال 

کامل بنویسید تا شاید کسی از نظر شما درک کرد. 

۳. سعی می‌کنم در نوشتن ، فقط خود سرفصلهای کتاب نباشد چون اندکی از کل هست و این یعنی درنیافتن. 

مثلا صرف و نحو کاربردی بیاموزید ، خیلی بهتر درک می کنید تا جزئی که در کتاب آمده. 

اطلاعات شما نیز افزون می شود.

نکته : متاسفانه کتابهای انسانی را ندارم و بهترست در صندوق بیان یا پیکو آپلود کنید و لیست دروستان را کامل بدهید.

فارسی را به شیرینی تمام درس می دهم 

۴. اوزان عروضی از سوالات کنکورست ولی ساده یاد می دهم بشرطهایی که خودتان نیز یاری و همت و کمک کنید. 

۵. دین و زندگی را با مقداری اضافه برای جذابیت بیشتر ولی ساده می نویسم.

۶. زمان ما بینش اسلامی نام داشت و بسیار متنی صَعب و دشوار داشت. 

۷. ریاضی را نیز تمرین می‌کنم ، فقط کتاب را بفرستید. 

۸. چنانچه کمک آموزشی آپلود کنید بهترست ، چون من نیز مدتها دور افتاده‌ام هرچند که هنوز خیلی چیزها در یادم هست.

۹. درس تاریخ را نیز شیوا و مجذوب می نویسم با حواشی اضافه برای لذت و افزونی اطلاعات عمومی. 

نظراتی مثل : هخامنشیان شما قبولش داری؟ اصلا نپرسید.

من ایران پهناور تاریخی را دوست دارم، و شکی نیست و ترکان نیز در آن هستند.

قبلا ترکی ، کُردی و گاه بصورت کوتاه عربی یا فارسی لهجه ای می نوشتم ولی اینک نه، مگر موردی پیش آید که لازم باشد.

۱۰. حتما مطالب را با نظر خود ، غنا ببخشید.

۱۱. بگذارید نام ثابتی برای وب پیدا کنم، بعد لینک 

۱۲. از وبسایت‌هایی که مطالب گذشته منرا کپی برداشته اند ، خواهش می‌کنم حذف کنند. 

۱۳. آرام آرام تکمیل می شود و مابقی در جزوه شرح بسیط می شود. 

۱۴. نتم شبانه هست.

۱۵. انشاءالله اگر بشود سایت می زنم. ابتدا با هاست رایگان و سپس تهیه هاست می‌کنم و ووکامرس را نصب می‌کنم.

۱۶. یکی از بچه‌ها ، موضوعی برای تهیه و صفحه آرایی و انتشار ، از مطالبم عنوان کرده ، ببینیم چه می شود. 

انشاءالله هرچه خیرست پیش آید.

۱۷. با اسپمرها مبارزه کنید ، همانهایی که امنیت وب را هدف قرار می گیرند. 

۱۸. جدا از پادگستهایی که در نظر دارم، برای درس نیز در صورت وم تهیه می‌کنم و بفکر کانال و غیره نیز هستم. 

۱۹. حداقل نامم را فراموش نکنید و کپی برای گذاشتن روی سایت نکنید ، الان وبسایتهای زیادی هستند که مطالب گذشته مرا هنوز نگه داشته و من می خواهم آن مطالب نباشد. 

۲۰. تست بفرستید. بهمراه جواب ، تا بشود تستی از نو تهیه کرد. 

و.

به مرور تکمیل می شود. 

لیست کتب گروه های خود را بنویسید.

ایهام ، علوم انسانی و هنر ،،،، با هم یاد بگیریم!

علوم انسانی ، توجه ویژه

,، ,نیز ,می‌کنم ,ولی ,مطالب ,    ,می شود ,شود   ,  مثلا ,که خودتان

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مجله کسب و کار آرش دانلود سریال های کره ای | Kmovie مرکز تخصصی اپلیکیشن های اندروید روابط اجتماعی در نوجوانان آقای بورس ایران و جهان مدار اندیشه دفتر روانشناسی زهرا حجتی زاده گروه گردشگری الوند همه چی کانون حسابداران